Agrarisch bouwen

Binnen het assortiment sandwichpanelen heeft ArcelorMittal panelen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de landbouw-, vee- en fruitteelt sector

Agrarisch bouwen

Bij sandwichpanelen voor dak en gevel zijn isolatie en duurzame coating twee van de belangrijkste punten in het productieproces van ArcelorMittal.

Agrarisch bouwen

ArcelorMittal sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor o.a. rundveestallen, loodsen en andere agrarische gebouwen.

  Vuurwerk het hele jaar door, in 2018 vieren wij ons 25-jarig bestaan!

  22-01-2018

  Vuurwerk het hele jaar door
  ArcelorMittal Construction Belgium wenst u een gelukkig 2018

  Op de eerste plaats een goede gezondheid, daarnaast een jaar vol succes, plezier en vol wandprofielen, sandwichpanelen en dakbedekkingen. Graag leveren wij ook dit jaar de bouwstenen voor uw projecten, groot en klein en danken u voor de fijne samenwerking in 2017.

  Het is dubbel feest! In 2018 vieren wij ons 25-jarig bestaan.

  Centraal in de organisatie staan kwaliteit, duurzaamheid en de klant. Dat was zo in het verleden en willen we ook graag verderzetten in de toekomst. Graag maken wij er samen met jullie een extra feestelijk jaar van. We houden u nog even in spanning, maar weet alvast dat er zeker nog een klantevent volgt…

  Men plantte een zaadje

  Onze organisatie zag het levenslicht in 1993 met de oprichting van Color Profil in de Lammerdries te Geel, nog steeds de uitvalsbasis van onze firma. Een jaar later startten we met de productie van profielplaten op de site in Geel. Met groot succes want 3 jaar later werd de profileerhal uitgebreid. Nog een jaar later startte men de productie op van sandwichpanelen. In 2001 kwam Color Profil volledig in handen van Sidmar. Om de zaken nog verder uit te breiden volgde in 2009 een fusie met Metal Profil (Luik) en Luxmetall (Malmedy) en in 2010 met UCI te Fleurus waar momenteel nog steeds onze rotswolpanelen geproduceerd worden. Wij zijn fier om al zo lang tot uw dienst te staan met het aanbieden van constructieve oplossingen op maat van u, onze klant. Zowel kleine als grote ondernemers, dakbedekkers, metaalconstructeurs, dealers, landbouwers als studiebureaus en architecten kunnen op ons rekenen, vandaag, morgen en de komende 25 jaar!


  Enkele cijfers

  • 150 werknemers
  • Jaarlijks: 50.000 tonnen staal
  • Wereldwijd is ArcelorMittal Construction actief in 28 landen.
    

  Download hier de nieuwsbrief in PDF >