Kleuren & Coatings

Duurzame oplossingen en kleuren, afgestemd op extreme klimatologische omstandigheden, thermisch en akoestisch comfort & brandwering

Kleuren & Coatings

Welkom in een wereld van sublieme staalvormgeving. Kies voor verbeeldingskracht en maak uw creatieve uitdagingen waar

Kleuren & Coatings

Cre├źer parelmoer, glimmende, matte of reflecterende effecten en maak gebruik van meer inspiratiebronnen vol krachtige elementen met een brede selectie van uitstralingenKleuren

Kleuren & Coatings, meer creativiteit

Welkom in een wereld van sublieme staalvormgeving. Bij ArcelorMittal hoeft u niet alleen te kiezen uit standaard, maar voor verbeeldingskracht. ArcelorMittal maakt uw creatieve uitdagingen waar.

Ontdek een ongekende symfonie van kleuren en materialen die tot de mooiste architectonische gevels leiden. Creëer parelmoer, glimmende, matte of reflecterende effecten en maak gebruik van meer inspiratiebronnen vol krachtige elementen met een brede selectie van uitstralingen, zoals: een matte uitstraling, Inoxtouch, Krystal… ArcelorMittal bouwt door samen met u te innoveren.

Meer techniek

Duurzame oplossingen en kleuren, afgestemd op extreme klimatologische omstandigheden, thermisch en akoestisch comfort en brandwering: het aanbod van AcelorMittal is aangepast aan uw verwachtingen en die van de gebruikers.

De benaderingswijze van ArcelorMittal is gericht op de ontwikkeling van duurzame, milieuvriendelijke systemen door gebruik te maken van recyclebaar en gereycycled staal en geoptimaliseerde bekledingen, zodat uw creaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.